Vývar s mlékem pro vaření ryb - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vývar s mlékem pro vaření ryb
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | svisla |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 18393 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
1 ks | Bobkový list |
0,3 ks | Citrony |
250 ml | Mléko polotučné |
4 ks | Pepř černý celý |
1 kávová lžička | Sůl |
250 ml | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 107g |
---|---|
Cholesterol | 25,0mg |
Draslík | 2g |
Vláknina | 87g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,6mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 53,1mg |
Vitamín E | 1,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 48,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bobkový list, Citrony, Pepř černý celý, Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mléko polotučné mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Vývar s mlékem pro vaření ryb postup přípravy receptu:
1 | Do hrnce vlijeme 250 ml vody, přidáme mléko, sůl, dílek omytého citronu, bobkový list a rozdrcený celý pepř. Přivedeme k varu. |
2 | (Do vroucího vývaru poté vkládáme celé ryby a zvolna vaříme). |
Poznámka
Servírujeme teplé.