Recept

Pikantní grilované klobásky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 18400

Ingredience

100 g Anglická slanina
1 kávová lžička Bazalka
2 ks Cibule
4 ks Klobása vepřová
1 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Petržel - nať
4 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 546 kcal
Kilojoule 2 284kJ
2% Sacharidy 9 g
64% Tuky 48 g
53% Sodík 1 g
34% Bílkoviny 19 g

Pikantní grilované klobásky postup přípravy receptu:

1

Oloupaný, prolisovaný česnek, nasekanou petrželku, pažitku, bazalku, olivový olej, pepř a sůl dobře promícháme.

2

Klobásy podélně nařízneme a do vzniklé kapsy vetřeme připravenou bylinkovou směs. Každou kapsu naplníme na dílky nakrájenou cibulí a nakrájenými rajčaty, strany přitiskneme a klobásy obalíme plátky anglické slaniny. Spíchneme jehlou a zabalíme do alobalu.

3

Klobásy grilujeme na rozpáleném grilu asi 20 minut.

4

Podáváme s čerstvým pečivem a zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept