Jablkové medailonky se šunkovou pěnou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
378 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
25 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
4 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá jablka oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. Jádřince odstraníme a jablka krátce podusíme v mírně okyselené vodě. Vyjmeme je, necháme okapat a vychladnout.
  • 2
    Změklé máslo utřeme do pěny, přidáme umletou šunku, smetanu, osolíme, opepříme a našleháme.
  • 3
    Na talířky upravíme plátky jablek a ozdobně na ně nastříkáme šunkovou pěnu. Posypeme nastrouhaným křenem a ozdobíme snítkou petrželky.
  • 4
    Podáváme jako studený předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.