Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18468

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
2 polévková lžíce Cukr moučkový
500 ml Mléko polotučné
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Máslo čerstvé
4 ks Rohlíky bílé
3 ks Vaječný bílek slepičí
3 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 317 kcal
Kilojoule 1 326kJ
11% Sacharidy 39 g
14% Tuky 11 g
3% Sodík 61 mg
27% Bílkoviny 15 g

Sněhové vdolečky postup přípravy receptu:

1

Rohlíky nakrájíme na malé kostičky, přilijeme mléko, přidáme žloutky, cukr a hladkou mouku. Vše promícháme. Nakonec zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků.

2

Z těsta smažíme na másle v lívanečníku malé vdolečky po obou stranách dozlatova.

3

Usmažené vdolečky posypeme moučkovým cukrem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept