Jednoduchý recept

Kedlubny dušené na másle

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Kedlubny dušené na másle 5 1
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 1849

Ingredience

1800 g Kedlubna
150 g Máslo čerstvé
15 g Sůl
150 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 161 kcal
Kilojoule 672kJ
3% Sacharidy 12 g
17% Tuky 13 g
35% Sodík 703 mg
3% Bílkoviny 2 g

Kedlubny dušené na másle postup přípravy receptu:

1

Kedlubny oloupeme, opláchneme a nakrájíme na kostičky nebo na hranolky. Zalijeme je teplou vodou, přidáme polovinu dávky másla, sůl a pod poklicí rychleji udusíme doměkka.

2

Nakonec do hotového pokrmu přidáme pro zjemnění zbylé máslo.

Komentáře a hodnocení

 
Aleisa
Kedlubny dušené na másle
Kedlubny ve své kuchyni používám docela často, tato příprava je jednoduchá a kedlubny moc dobré. Podávala jsem jako přílohu společně s bramborami k masu.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept