Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18506

Ingredience

1 špetka Citronová kůra
1 polévková lžíce Citronová šťáva
50 g Cukr krupice
70 g Máslo čerstvé
70 g Strouhanka
250 g Tvaroh tučný
3 ks Vaječný bílek slepičí
3 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 425 kcal
Kilojoule 1 777kJ
7% Sacharidy 25 g
39% Tuky 30 g
9% Sodík 180 mg
28% Bílkoviny 16 g

Tvarohový pudink postup přípravy receptu:

1

Změklé máslo (50 g) utřeme s cukrem a se žloutky. Přidáme tvaroh, citronovou šťávu a kůru, vše promícháme se strouhankou a pevným sněhem ušlehaným z bílků.

2

Směs naplníme do máslem vymazané a strouhankou vysypané pudinkové formy a vaříme ve vodní lázni 30-35 minut.

3

Uvařený pudink vyklopíme z formy. Podáváme s ovocným sirupem nebo kompotem z drobného ovoce.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept