Tvarohový pudink

55 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
425 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
30 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
464 mg
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Změklé máslo (50 g) utřeme s cukrem a se žloutky. Přidáme tvaroh, citronovou šťávu a kůru, vše promícháme se strouhankou a pevným sněhem ušlehaným z bílků.
  • 2
    Směs naplníme do máslem vymazané a strouhankou vysypané pudinkové formy a vaříme ve vodní lázni 30-35 minut.
  • 3
    Uvařený pudink vyklopíme z formy. Podáváme s ovocným sirupem nebo kompotem z drobného ovoce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.