Recept

Dušené rybí filé se smetanou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 18564

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
500 g Filé rybí
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
50 ml Olej olivový
4 ks Rajčata
200 ml Smetana 12% (konzumní)
0,5 kávová lžička Sůl
0,5 l Vývar rybí
400 g Zelí čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 342 kcal
Kilojoule 1 429kJ
3% Sacharidy 9 g
27% Tuky 20 g
25% Sodík 509 mg
104% Bílkoviny 59 g

Dušené rybí filé se smetanou postup přípravy receptu:

1

Omyté porce filé osolíme, zakapeme citronovou šťávou a chvíli marinujeme.

2

Omyté zelné listy spaříme vroucí vodou, zabalíme do nich porce filé a dusíme v kastrolu na olivovém oleji pod pokličkou.

3

Podušené filé vyjmeme a do výpeku přilijeme rybí vývar. Krátce povaříme, přilijeme smetanu a přidáme nasekaný kopr.

4

Rajčata omyjeme, krátce blanšírujeme a potom je nakrájíme na dílky a mírně osolíme.

5

Závitky upravíme na talíře, přelijeme omáčkou a obložíme rajčaty.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept