Jednoduchý recept

Zvěřinová polévka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 18597
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

50 g Anglická slanina
200 g Brambory
2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej rostlinný
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
175 g Srnčí maso
750 ml Zvěřinový vývar

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 314 kcal
Kilojoule 1 315kJ
3% Sacharidy 11 g
32% Tuky 24 g
7% Sodík 135 mg
25% Bílkoviny 14 g
Zvěřinová polévka

Zvěřinová polévka postup přípravy receptu:

1

Oloupané brambory uvaříme.

2

Maso pokrájíme na drobné kousky a na oleji dozlatova osmažíme. Připravený vývar ohřejeme a nastrouháme do něj uvařené brambory, necháme projít varem a rozmixujeme.

3

Na kostičky pokrájenou slaninu necháme osmahnout a přidáme najemno nasekanou cibuli a česnek. Zalijeme rozmixovanou polévkou. (Dle chuti můžeme přidat kapku koňaku.) Nakonec přidáme osmažené kousky masa, osolíme, opepříme.

4

Polévku podáváme zdobenou lžící ušlehané smetany.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept