Jednoduchý recept

Vývar s jeleními knedlíčky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 18611

Ingredience

1 plátek Chléb toastový
125 g Jelení maso
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
50 g Strouhanka
50 g Sýr Eidam cihla 45%
2 ks Vejce slepičí
1 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 375 kcal
Kilojoule 1 571kJ
9% Sacharidy 31 g
24% Tuky 18 g
75% Sodík 1 g
39% Bílkoviny 22 g

Vývar s jeleními knedlíčky postup přípravy receptu:

1

Toastový chléb namočíme. Jelení šunku nakrájíme a petrželku nasekáme nadrobno. Vymačkáme přebytečnou vodu z toastového chleba. Rozpustíme si máslo a rozšleháme vejce.

2

Vše vložíme do mísy, přisypeme 50 g strouhanky, prohněteme a ze vzniklé hmoty vymodelujeme malé knedlíčky.

3

Do hrnce dáme 1 litr vody, přidáme zeleninový vývar a přivedeme k varu. Poté vložíme knedlíčky a vaříme 5 minut. Podáváme posypané strouhaným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept