Jednoduchý recept

Jelení kýta marinovaná

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 220 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 180 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 18621

Ingredience

2 ks Celer řapíkatý
2 ks Cibule
200 ml Hovězí vývar základní
3 ks Hřebíček
1200 g Jelení maso
80 g Máslo čerstvé
500 ml Ocet jablečný
1 kávová lžička Pepř černý celý
1 kávová lžička Rozmarýn sušený
1 kávová lžička Skořice mletá
1 kávová lžička Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 578 kcal
Kilojoule 2 416kJ
3% Sacharidy 11 g
32% Tuky 24 g
25% Sodík 502 mg
127% Bílkoviny 71 g

Jelení kýta marinovaná postup přípravy receptu:

1

Připravíme si větší sáček, do kterého vložíme jelení kýtu, celer nakrájený na kostky, ocet, česnek, hřebíček, skořici, rozmarýn, sůl, celý pepř a sáček uzavřeme. Takto připravené maso necháme přes noc marinovat na chladném místě.

2

Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme nasekanou cibuli a zeleninu z marinády.

3

Následně přidáme maso, osolíme, opepříme a necháme dozlatova osmahnout. Poté zalijeme vývarem a necháme dusit přibližně 2-3 hodiny.

Poznámka

Maso podáváme nakrájené na plátky s dušenou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept