Jednoduchý recept

Ořech srnčí s bylinkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 18623

Ingredience

50 g Máslo čerstvé
1 ks Petržel - nať
200 g Slanina vepřová
500 g Srnčí maso
1 ks Tymián čerstvý
250 ml Zvěřinový vývar

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 462 kcal
Kilojoule 1 934kJ
1% Sacharidy 3 g
47% Tuky 35 g
24% Sodík 486 mg
61% Bílkoviny 34 g

Ořech srnčí s bylinkami postup přípravy receptu:

1

Maso a bylinky omyjeme. Maso osolíme, opepříme, poklademe bylinkami, obalíme slaninou a stáhneme nití.

2

Rozehřejeme polovinu másla a maso zprudka opečeme. Následně vložíme do pekáčku a necháme péct 20 minut při 180°C, podléváme zvěřinovým vývarem.

3

Maso vyjmeme a uložíme na teplé místo. Šťávu propasírujeme přes síto a přilijeme zbytek zvěřinového vývaru.

4

Necháme povařit, přidáme zbytek másla a ochutíme.

5

Podáváme nakrájené na plátky nejlépe s bramborovými noky nebo knedlíky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept