Recept

Vepřová kýta s anýzem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 18645

Ingredience

1 špetka Anýz mletý
1 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
1 špetka Glutasol
1 ks Máta
1 polévková lžíce Olej stolní
0,5 kávová lžička Sůl
500 g Vepřová kýta
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 298 kcal
Kilojoule 1 245kJ
1% Sacharidy 3 g
27% Tuky 20 g
9% Sodík 173 mg
43% Bílkoviny 24 g

Vepřová kýta s anýzem postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji na pánvi. Přidáme omyté, na nudličky nakrájené maso, opečeme a okořeníme anýzem, nakrájenou chilli papričkou a solí. Podlijeme trochou vody a dusíme doměkka.

2

Nakonec přidáme omyté, nasekané lístky máty a ochutíme špetkou glutasolu.

Poznámka

Vhodnou přílohou je kari rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept