Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 18672

Ingredience

1 ks Cibule
200 g Hovězí maso přední
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
6 ks Vejce slepičí
400 g Vepřová plec
150 g Vepřový bok uzený
2 stroužek Česnek
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 447 kcal
Kilojoule 1 869kJ
3% Sacharidy 13 g
40% Tuky 30 g
31% Sodík 629 mg
53% Bílkoviny 30 g

Velikonoční sekaná postup přípravy receptu:

1

Polovinu uzeného bůčku nakrájíme na tenčí plátky a necháme stranou. Zbylé maso umeleme spolu se ztvrdlými žemlemi, osolíme, okořeníme, přidáme najemno nasekanou cibuli zpěněnou na části sádla, 2 žloutky a 1 bílek. Vše dobře promícháme. Zbylá 4 vejce uvaříme natvrdo.

2

Masovou směs rozložíme na fólii, poklademe jí plátky bůčku a po délce rozložíme oloupaná, uvařená vejce. Pomocí fólie sbalíme do válečku a vložíme na pekáč s rozehřátým sádlem. Povrch potřeme zbylým bílkem a sekanou upečeme ve středně vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept