Recept

Telecí kýta pečená v listovém těstě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 18674
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
150 g Cibule
250 g Listové těsto
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Rozmarýn čerstvý
150 g Špenát listový čerstvý
1 kávová lžička Sůl
600 g Telecí kýta
100 ml Víno portské

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 411 kcal
Kilojoule 1 718kJ
7% Sacharidy 26 g
25% Tuky 18 g
13% Sodík 258 mg
52% Bílkoviny 30 g

Telecí kýta pečená v listovém těstě postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a česnek podusíme na oleji spolu s kořením a portským vínem. Vložíme omyté maso, zprudka je opečeme, vyjmeme a osolíme.

2

Z listového těsta vyválíme plát, poklademe spařeným špenátem, opečeným masem a cibulí. Těsto uzavřeme, vložíme do trouby vyhřáté na 200 stupňů Celsia a pečeme asi 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept