Vanilkový tvarohový krém

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
6 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
75 mg
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Podle návodu na sáčku uvaříme pudink. Hrnec postavíme do studené vody a pudink za občasného míchání vychladíme. Zpočátku je třeba míchat častěji, jinak se na pudinku vytvoří škraloup. Jakmile je pudink vlažný, vmícháme tvaroh a šlehačku. Metličkou nebo elektrickým šlehačem vyšleháme v lehký krém. Rozdělíme do skleněných pohárů či misek a ozdobíme ovocem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 30. 7. 2015
Vanilkový tvarohový krém
Tento krém připravuji už dlouho, chutná hlavně dětem. Šlehačku už nedávám a sůl taky ne. Ve skleničce většinou s krémem prokládám piškoty a nějaké měkké čerstvé nebo kompotované ovoce. Pudink po uvaření nemíchám, ale kastrůlek překryju smršťovací potravinářskou fólií. Škraloup se neudělá. Z uvedeného množství se dá udělat i 5 porcí.