Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 18718

Ingredience

1000 g Králičí maso
250 g Křen
100 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý celý
1 kávová lžička Sůl
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 554 kcal
Kilojoule 2 316kJ
2% Sacharidy 7 g
46% Tuky 35 g
16% Sodík 329 mg
92% Bílkoviny 52 g

Králík na křenu postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté králičí maso osolíme a obalíme v nastrouhaném křenu. Povrch posypeme pepřem a přelijeme rozpuštěným máslem. Necháme do druhého dne odležet.

2

Králíka vložíme do pekáče a pečeme ve vyhřáté troubě doměkka. Během pečení maso přeléváme vypečenou šťávou a podléváme horkou vodou.

Poznámka

Podáváme s bramborovými knedlíky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept