Pstruh s rajčaty a žampiony

50 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1084 kcal
Bílkoviny
115 g
Tuky
61 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na kostičky, vyškvaříme a osmahneme na ní oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli.
  • 2
    Pstruhy očistíme, omyjeme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Vložíme je na slaninu s cibulí a osmahneme po obou stranách. Přidáme očištěné, nakrájené žampiony a omytá, na dílky nakrájená rajčata a vše pečeme doměkka.
  • 3
    Podáváme ozdobené snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.