Recept

Pstruh s rajčaty a žampiony

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 18721

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Petržel - nať
2 ks Pstruh
4 ks Rajčata
120 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
120 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

55% Kalorie 1,084 kcal
Kilojoule 4 537kJ
4% Sacharidy 15 g
81% Tuky 61 g
58% Sodík 1 g
204% Bílkoviny 115 g

Pstruh s rajčaty a žampiony postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájíme na kostičky, vyškvaříme a osmahneme na ní oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli.

2

Pstruhy očistíme, omyjeme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Vložíme je na slaninu s cibulí a osmahneme po obou stranách. Přidáme očištěné, nakrájené žampiony a omytá, na dílky nakrájená rajčata a vše pečeme doměkka.

3

Podáváme ozdobené snítkou petrželky.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou smažené hranolky nebo opečené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept