Jednoduchý recept

Špízy z tuňáka na listovém salátu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 18734

Ingredience

4 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř 4 barev
8 ks Rajčata Cherry
0,3 ks Salát Rosso
0,3 ks Salát hlávkový
0,3 ks Salát ledový
0,3 ks Salát římský
1 kávová lžička Sůl
400 g Tuňák obecný

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 421 kcal
Kilojoule 1 763kJ
2% Sacharidy 9 g
27% Tuky 20 g
25% Sodík 500 mg
88% Bílkoviny 49 g

Špízy z tuňáka na listovém salátu postup přípravy receptu:

1

Omyté a vykostěné porce tuňáka nakrájíme na kostky a napichujeme střídavě s jarní cibulkou a omytými rajčátky na jehly. Osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou.

2

Špízy opečeme na pánvi na oleji, vyjmeme a necháme na teplém místě.

3

Omyté saláty natrháme na kousky, přidáme rozpůlená rajčátka a ochutíme citronovou šťávou a olivovým olejem.

4

Salát upravíme na talíře jako hnízdo a na něj položíme opečené špízy.

5

Podáváme s toasty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept