Jednoduchý recept

Zavářka z odpalovaného těsta

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 18755

Ingredience

150 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
50 g Sýr Ementál (Primátor)
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
0,3 l Voda pitná
50 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 299 kcal
Kilojoule 1 251kJ
8% Sacharidy 28 g
19% Tuky 14 g
5% Sodík 101 mg
24% Bílkoviny 14 g

Zavářka z odpalovaného těsta postup přípravy receptu:

1

Osolenou vodu s máslem uvedeme do varu, vmícháme mouku a třeme tak dlouho, až se těsto nelepí na stěny nádoby.

2

Po odstavení z ohně vmícháme vejce, strouhaný sýr a jemně nakrájenou šunku. Lžičkou vykrajujeme menší noky.

Poznámka

Noky zavařujeme ve vroucím bujónu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept