Telecí mozeček v rosolu

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1615 kcal
Bílkoviny
197 g
Tuky
92 g
Sacharidy
3 g
Cukr
299 mg
Vápník
136 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve nalijeme do tvořítka asi půl centimetru vysokou vrstvu rosolu a necháme ji ztuhnout.
  • 2
    Na ztuhlou vrstvu rosolu pak naklademe věncovitě a střídavě vejce a jazyk, oboje nakrájené na plátky. Do tvořítka znovu nalijeme asi půl centimetru vysokou vrsvtu rosolu a necháme opět ztuhnout.
  • 3
    Jemně nakrájené mozečky promícháme do tekuté rosolové majonézy, touto směsí tvořítko doplníme a postavíme do chladu.
  • 4
    Ztuhlý obsah tvořítka vyklopíme na skleněnou plochou mísu a vkusně ozdobíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.