Volské oko na topince se slaninou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
307 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
18 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánev nalijeme olivový olej a smažíme na proužky nakrájenou jarní cibulku. Přidáme vejce a smažíme tak, aby byl žloutek ještě tekutý.
  • 2
    Toustový chléb opečeme v topinkovači, položíme na talíř a poklademe na plátky osmahnutou slaninou. Navrch dáme volské oko, osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 1. 5. 2016
Volské oko na topince se slaninou
Rychlá příprava. Vypadá to nádherně a hlavně jsem si pochutnala. Naprostá pochoutka nejen na snídani 😉