Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 18861

Ingredience

1 kávová lžička Majoránka
250 ml Mléko polotučné
2 polévková lžíce Petržel - nať
20 g Slanina vepřová
150 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
30 g Tuk
200 g Uzené maso vařené
4 ks Vejce slepičí
200 g Vepřové maso libové
1 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 474 kcal
Kilojoule 1 985kJ
4% Sacharidy 15 g
50% Tuky 37 g
19% Sodík 389 mg
29% Bílkoviny 16 g

Jihočeská nádivka postup přípravy receptu:

1

V mléce rozkvedláme vejce a přidáme na kostičky nakrájenou, vyškvařenou slaninu a na kousky nakrájené uzené a vepřové maso. Osolíme, okořeníme, přisypeme strouhanku a nasekanou petrželku.

2

Nádivku pečeme v tukem vymazaném a strouhankou vysypaném pekáči v horké troubě asi 45 minut.

Poznámka

Vepřové maso předem uvaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept