Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 18876

Ingredience

70 g Cibule
30 ml Citronová šťáva
50 g Feferony
200 g Okurka salátová
15 ml Olej olivový
10 g Petržel - nať
80 g Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 119 kcal
Kilojoule 496kJ
3% Sacharidy 12 g
10% Tuky 8 g
6% Sodík 126 mg
4% Bílkoviny 2 g

Salát po pastýřsku postup přípravy receptu:

1

Oloupeme salátovou okurku a společně s omytými rajčaty a feferonkami ji nakrájíme na drobné kousky. Očištěnou cibuli nakrájíme na tenčí kolečka a vmícháme společně s nadrobno nasekanou petrželkou do pokrájené zeleniny.

2

Směs osolíme.

3

Z olivového oleje a citronové šťávy připravíme marinádu, kterou nakonec salát přelijeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept