Recept

Bramborový salát s olivovým olejem

  • Turecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 18877

Ingredience

400 g Brambory
60 g Cibule
10 ml Citronová šťáva
10 g Hořčice plnotučná
100 g Majonéza
10 ml Ocet kvasný lihový
200 g Okurka salátová
7 ml Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 530 kcal
Kilojoule 2 218kJ
9% Sacharidy 33 g
57% Tuky 43 g
20% Sodík 404 mg
12% Bílkoviny 7 g

Bramborový salát s olivovým olejem postup přípravy receptu:

1

Brambory uvaříme a ještě horké je nakrájíme na drobné kostičky. V míse promícháme s olivovým olejem, šťávou z citrónu, octem a hořčicí. Dosolíme a opepříme dle chuti.

2

Do takto připraveného základu vmícháme nadrobno pokrájenou cibuli, petrželovou nať a salátovou okurku.

3

Po vychladnutí vmícháme do salátu majonézu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept