Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 18887

Ingredience

130 g Cibule
400 g Fazolové lusky zelené
10 ml Ocet kvasný lihový
40 ml Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
0,8 kávová lžička Sůl
700 ml Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 278 kcal
Kilojoule 1 162kJ
6% Sacharidy 23 g
27% Tuky 21 g
16% Sodík 321 mg
9% Bílkoviny 5 g

Fazolkový salát postup přípravy receptu:

1

Očištěné fazolové lusky pokrájíme na menší kusy a povaříme ve slané vodě (1/2 lžička sůl). Na kolečka pokrájenou cibuli zprudka osmahneme na olivovém oleji a vmícháme do uvařených fazolek.

2

Na závěr salát dochutíme utřeným česnekem, octem a solí.

3

Podáváme vychlazené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept