Recept

Rajčatová polévka s rýží

  • Turecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 18910

Ingredience

1 ks Citrony
1000 ml Hovězí vývar základní
40 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
240 g Rajčata
200 g Rýže předvařená (parboiled)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 615 kcal
Kilojoule 2 575kJ
26% Sacharidy 95 g
24% Tuky 18 g
72% Sodík 1 g
38% Bílkoviny 21 g

Rajčatová polévka s rýží postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme a oloupeme slupky. Poté dužiny pokrájíme na kostičky a podusíme je na másle. Vše zalijeme vývarem a dobře promícháme. Přidáme propláchnutou rýží, sůl a pepř a vaříme na mírném plameni cca 30 minut.

2

Servírujeme s kousky citrónu a nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept