Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 18918

Ingredience

250 g Brambory
200 g Celer bulvový
60 g Cibule
1,4 l Hovězí vývar základní
4 polévková lžíce Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej stolní
10 g Petržel - nať
200 g Pórek
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 127 kcal
Kilojoule 531kJ
4% Sacharidy 15 g
5% Tuky 4 g
35% Sodík 696 mg
15% Bílkoviny 8 g

Zeleninová polévka postup přípravy receptu:

1

Zeleninu dobře očistíme a pokrájíme na drobné kostičky, zalijeme vývarem a vaříme až do změknutí.

2

Žloutek smícháme s moukou, olejem a mlékem. Vzniklou směs vmícháme do polévky a vaříme 10 minut. Polévku osolíme a servírujeme posypanou nakrájenou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept