Recept

Kuřecí játra s čínským zelím

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 18942

Ingredience

1 ks Chilli paprička
350 g Játra kuřecí
2 polévková lžíce Kečup
350 g Nudle vaječné
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
3 polévková lžíce Omáčka sójová
450 g Zelí čínské
1 kávová lžička Zázvor celý
2 ks Česnek
50 g Škrob jemný kukuřičný gustin

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 545 kcal
Kilojoule 2 279kJ
20% Sacharidy 70 g
16% Tuky 12 g
5% Sodík 91 mg
70% Bílkoviny 39 g

Kuřecí játra s čínským zelím postup přípravy receptu:

1

Kuřecí játra zbavíme případného tuku a nakrájíme na malé kousky.

2

Používáme při tom plastovou destičku na krájení, která se snadněji

3

udržuje než prkénko.

4

Ve woku rozehřejeme olej a játra na něm za stálého míchání na silném ohni prudce opékáme 2-3 minuty.

5

Játra ochutíme nakrájenou chilli papričkou, prolisovaným česnekem a zázvorem a ještě zhruba minutu opékáme.

6

V misce smícháme kečup, sójovou omáčku a kukuřičný škrob.

7

Vzniklou řidší kaši použijeme později, nakrájíme čínské zelí nahrubo, nasypeme jej do woku a za stálého míchání opékáme, dokud nezačne vadnout.

8

Směs ve woku přelijeme odloženou kaší s kečupem a sójovou omáčkou a za stálého míchání přivedeme k varu. Šťáva se tak zahustí.

9

Předem uvařené nudle důkladně prohřejeme, rozdělíme do nahřátých misek, na ně upravíme kuřecí játra a čínským zelím a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept