Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 18971
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
2 polévková lžíce Kapary sterilované
50 ml Mléko polotučné
180 g Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Sůl
150 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 345 kcal
Kilojoule 1 442kJ
2% Sacharidy 5 g
33% Tuky 25 g
27% Sodík 547 mg
46% Bílkoviny 26 g
Plněná vejce

Plněná vejce postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a podélně rozřízneme na půlky. Spodek bílku seřízneme kvůli stabilitě vajec při servírování.

2

Z vajec lžičkou vydlabeme žloutky a propasírujeme je přes síto. Osolíme a smícháme s hořčicí, sýrem a mlékem.

3

Do vzniklé směsi vmícháme nadrobno pokrájené kapary a papriku.

4

Vaječnou směsí naplníme připravené bílky.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept