Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 19033

Ingredience

4 polévková lžíce Brusinky
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice
1 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej stolní
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
80 g Slanina vepřová
1200 g Srnčí kýta
1 kávová lžička Sůl
200 ml Vývar zeleninový
150 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 738 kcal
Kilojoule 3 088kJ
4% Sacharidy 13 g
156% Tuky 117 g
39% Sodík 787 mg
170% Bílkoviny 96 g

Srnčí kýta postup přípravy receptu:

1

Maso osolíme a opepříme. Cibuli a mrkev si nakrájíme. Rozpálíme si olej, maso zprudka opečeme a přidáme cibuli s mrkví, následně zalijeme vývarem.

2

Maso obložíme špekem, přikryjeme pokličkou a necháme dusit 1/2 hodiny.

3

Vyjmeme maso a šťávu smícháme se smetanou, hořčicí a brusinkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept