Jednoduchý recept

Závitky z jeleního masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 19035

Ingredience

1 ks Bobkový list
100 g Celer bulvový
3 ks Cibule
800 g Jelení maso
3 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
40 g Ořechy vlašské
100 g Slanina vepřová
100 ml Smetana 16% (pochoutková)
250 ml Víno červené
400 ml Zvěřinový vývar
4 ks Švestky
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 686 kcal
Kilojoule 2 870kJ
7% Sacharidy 23 g
47% Tuky 35 g
17% Sodík 337 mg
96% Bílkoviny 54 g

Závitky z jeleního masa postup přípravy receptu:

1

Cibuli, žampióny, mrkev a celer nakrájíme. Každý plátek jeleního masa opepříme a přidáme plátek špeku, několik kousků žampiónů, kroužek cibule, švestku a vlašský ořech, zavineme a stáhneme nití.

2

Závitky společně s mrkví a celerem osmažíme. Přidáme bobkový list a zalijeme zvěřinovým fondem a červeným vínem.

3

Nakonec přilijeme smetanu a necháme dusit 45 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept