Recept

Švýcarské královské závitky

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 19058
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
4 plátek Hovězí maso zadní
60 ml Olej slunečnicový
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
200 g Rýže loupaná
150 g Salám Lovecký
1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
1 kávová lžička Sůl
150 g Sýr Ementál (Primátor)
1 l Voda pitná
1 dl Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 698 kcal
Kilojoule 2 919kJ
13% Sacharidy 46 g
59% Tuky 45 g
11% Sodík 229 mg
45% Bílkoviny 25 g

Švýcarské královské závitky postup přípravy receptu:

1

Osolenou vodu (polovina uvedené dávky vody a soli) uvedeme do varu, vysypeme do ní rýži a na mírném ohni vaříme zvolna 20 minut. Rýži scedíme přes síto, přelijeme studenou vodou, necháme okapat a dáme do mísy.

2

Lovecký salám nakrájíme na tenké nudličky, opečeme na lžíci oleje a vmícháme do rýže s nakrájenou cibulí, petrželkou, solí, pepřem a strouhaným sýrem. Touto směsí potřeme připravené hovězí plátky, svineme je a zavážeme nití nebo sepneme jehlami.

3

Na zbývajícím tuku je opečeme, pak podlijeme a dusíme doměkka asi 30 minut.

4

Nakonec vše zahustíme škrobovou moučkou, promíchanou ve smetaně a necháme přejít varem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept