Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 19076

Ingredience

1 ks Brambory vařené
250 g Hovězí maso přední
5 ks Kapary
125 ml Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka polohrubá
50 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Rohlíky bílé
100 g Salám jemný
1 kávová lžička Sůl
250 g Telecí plec
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 375 kcal
Kilojoule 1 568kJ
3% Sacharidy 12 g
31% Tuky 24 g
25% Sodík 496 mg
49% Bílkoviny 27 g

Istrijská sekaná postup přípravy receptu:

1

Oba druhy masa omyjeme a spolu se salámem jemně umeleme. Přidáme kapary, nasekanou petrželku, sůl a pepř. Přimícháme 1 vejce, rohlík navlhčený mlékem, uvařenou, prolisovanou bramboru a mouku. Vše dobře promícháme.

2

Ze směsi vytvarujeme bochánek, potřeme jej rozšlehaným vejcem a upečeme v pekáči na oleji v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia.

3

Sekanou můžeme podávat teplou i studenou.

Poznámka

Vhodnou přílohou je čerstvá zelenina.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept