Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 115 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 19081

Ingredience

1 ks Bobkový list
300 g Brambory
0,5 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
100 g Fazole bílé
200 g Ječné kroupy
1 ks Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Petržel kořen
1 ks Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
400 g Vepřová uzená plec
1 l Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 547 kcal
Kilojoule 2 288kJ
21% Sacharidy 75 g
136% Tuky 102 g
53% Sodík 1 g
55% Bílkoviny 31 g

Ričet z uzeného masa postup přípravy receptu:

1

Předem namočené fazole dáme vařit spolu s propláchnutými kroupami. Když přejdou varem, přidáme omyté uzené maso. Asi po hodině varu přidáme očištěnou, nakrájenou zeleninu a koření.

2

Oloupané, na kostičky nakrájené brambory přidáme do pokrmu asi 20 minut před koncem vaření. Podle chuti mírně osolíme, uzené maso je slanější.

3

Uvařené maso vyjmeme, naporcujeme a zbylé vařené suroviny podáváme jako přílohu. Ozdobíme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept