Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 160 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 140 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 19086

Ingredience

1000 g Kapr obecný
200 g Máslo čerstvé
200 ml Olej stolní
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

58% Kalorie 1,141 kcal
Kilojoule 4 775kJ
0% Sacharidy 2 g
140% Tuky 105 g
16% Sodík 318 mg
80% Bílkoviny 45 g

Uzený kapr postup přípravy receptu:

1

Kapra zbavíme šupin, vykucháme, hlavu a ocasní části odstraníme. Zbylou část kapra omyjeme, osušíme a zavěsíme do udírny na 2 hodiny.

2

Potom maso osolíme, nakrájíme na podkovy a opečeme po obou stranách na oleji.

3

Nadrobno nasekanou petrželku a česnek osmahneme na másle a směsí polijeme porce kapra.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory, které také přelijeme směsí česneku a petržele.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept