Zdravý recept

Pohanková kaše s datlemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 11 minut
Doba přípravy: 3 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 19107

Ingredience

20 g Datle
1 polévková lžíce Med včelí
100 ml Mléko sójové
70 g Pohanka
1 špetka Skořice mletá
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 401 kcal
Kilojoule 1 676kJ
24% Sacharidy 86 g
6% Tuky 4 g
1% Sodík 22 mg
22% Bílkoviny 13 g

Pohanková kaše s datlemi postup přípravy receptu:

1

Pohanku nasypeme do sítka a propláchneme pod tekoucí vodou. Překlopíme do hrnce a přidáme vodu. Přivedeme k varu, a jakmile se začne vařit, zmírníme oheň. Vaříme asi 8 minut. Je-li vařená pohanka příliš hustá, naředíme ji sójovým mlékem.

2

Do hotové kaše vmícháme skořici a datle, které jsme nakrájeli na menší kousky. Na talíři můžeme kaši dosladit medem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept