Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 19181

Ingredience

3 g Bobkový list
80 g Cibule
1 špetka Pepř černý mletý
800 g Pstruh
1 špetka Sůl
700 ml Víno bílé
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 475 kcal
Kilojoule 1 988kJ
2% Sacharidy 8 g
20% Tuky 15 g
20% Sodík 391 mg
79% Bílkoviny 44 g

Turecký dušený pstruh postup přípravy receptu:

1

Ryby dobře omyjeme a vložíme je do vařícího se vína s vývarem.

2

Do vývaru přidáme čtvrtky cibule, bobkový list, sůl a pepř a vaříme do změknutí.

3

Z uvařených pstruhů stáhneme kůži a maso vykostíme.

4

Podáváme s přílohou z vařených brambor.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept