Jednoduchý recept

Brambory dušené ve vývaru

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 19278

Ingredience

1000 g Brambory
500 ml Hovězí vývar základní
2 polévková lžíce Petržel - nať
100 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 386 kcal
Kilojoule 1 613kJ
9% Sacharidy 32 g
34% Tuky 25 g
28% Sodík 556 mg
17% Bílkoviny 9 g

Brambory dušené ve vývaru postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme, nakrájíme na silnější plátky, osolíme a promícháme s nasekanou petrželkou.

2

Kastrol silně vymažeme sádlem, vložíme plátky brambor a podlijeme hovězím vývarem. Pod pokličkou dusíme doměkka, brambory mají vsáknout všechen vývar.

Poznámka

Podáváme k vařeným masům nebo k uzeninám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept