Recept

Jehněčí maso se zeleninou v hliněném hrnci

  • Turecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 136 minut
Doba přípravy: 16 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 19290

Ingredience

150 g Brambory
150 g Cibule
150 g Hrášek
500 g Jehněčí maso
6 g Kopr čerstvý
10 g Máslo čerstvé
160 g Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
6 g Petržel - nať
160 g Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 356 kcal
Kilojoule 1 489kJ
5% Sacharidy 18 g
24% Tuky 18 g
4% Sodík 70 mg
32% Bílkoviny 18 g

Jehněčí maso se zeleninou v hliněném hrnci postup přípravy receptu:

1

Oloupeme brambory, cibuli a společně se zbylou zeleninou a masem pokrájíme na větší kousky. Směs vložíme do hliněného hrnce, osolíme, opepříme, přidáme lžící másla a hrášek.

2

Přikryjeme alobalem, do které jsme propíchali několik dírek. Dusíme bez podlití vody cca 2 hodiny ve středně vyhřáté troubě.

3

Podáváme posypané sekaným koprem a petrželí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept