Jednoduchý recept

Pečená skopová kýta

  • Turecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 135 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 19292
Kategorie: Maso

Ingredience

3 stroužek Česnek
80 g Cibule
10 g Máslo čerstvé
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
80 g Rajčata
500 g Skopová kýta
1 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 337 kcal
Kilojoule 1 411kJ
2% Sacharidy 8 g
31% Tuky 23 g
13% Sodík 268 mg
42% Bílkoviny 24 g
Pečená skopová kýta

Pečená skopová kýta postup přípravy receptu:

1

Česnek utřeme se solí a pepřem a potřeme jím skopové maso.

2

Na rozehřátém másle si usmažíme cibulku a pokrájená rajčata. Přidáme kýtu a osmahneme ze všech stran. Maso podlijeme vodou a přiklopené dáme péct.Pečící se maso často přeléváme šťávou.

3

Upečené maso vyjmeme a vzniklou šťávu zahustíme hladkou moukou.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept