Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 19302

Ingredience

500 g Brambory
250 g Cibule perlová
10 g Kopr čerstvý
350 g Rajčata
1000 g Skopové maso přední
1 kávová lžička Sůl
50 g Tuk
15 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 606 kcal
Kilojoule 2 537kJ
4% Sacharidy 16 g
65% Tuky 49 g
16% Sodík 316 mg
49% Bílkoviny 27 g

Pastýřský kebab postup přípravy receptu:

1

Na rozehřátý tuk dáme maso nakrájené na kostky, cibuli, pokrájená rajčata, česnek a lžičku soli. Vše dobře promícháme a necháme přiklopené dusit.

2

Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, přidáme k dusící se směsi, zalijeme vodou a přiklopené necháme vařit doměkka.

3

Podáváme posypané sekaným koprem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept