Jednoduchý recept

Selský kebab

  • Turecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 19303

Ingredience

160 g Cibule
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
6 g Petržel - nať
160 g Rajčata
500 g Skopové maso přední
1 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 411 kcal
Kilojoule 1 719kJ
2% Sacharidy 7 g
46% Tuky 34 g
16% Sodík 325 mg
34% Bílkoviny 19 g

Selský kebab postup přípravy receptu:

1

Cibuli drobně pokrájíme a osmažíme na rozehřátém másle, přidáme na kostky nakrájené maso, utřený česnek, pokrájená rajčata, sůl a pepř. Vše promícháme a podlijeme vodou. Dusíme pod poklicí a na mírném plameni.

2

Občas zamícháme a dle potřeby dolijeme vodu.

3

Hotový kebab podáváme posypaný sekanou petrželí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept