Recept

Lilky plněné skopovým masem

  • Turecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 19325

Ingredience

300 g Brambory
80 g Cibule
150 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
4 ks Lilek
200 g Mrkev kořen
70 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Skopová kýta
2 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 493 kcal
Kilojoule 2 063kJ
9% Sacharidy 34 g
199% Tuky 150 g
11% Sodík 224 mg
42% Bílkoviny 23 g

Lilky plněné skopovým masem postup přípravy receptu:

1

Na rozehřátém tuku osmahneme na kostky nakrájené maso, hrubě nastrouhanou cibuli, utřený česnek, pokrájenou mrkev a brambory. Vše promícháme, osolíme, opepříme a podlijeme 300 ml vody.

2

Dusíme do změknutí. Do hotové směsi přidáme hrášek a necháme prohřát.

3

Lilky rozřízneme napříč, vydlabeme dužinu a osolíme. Plníme připravenou masovou směsí.

4

Lehce přelijeme rozpuštěným máslem, podlijeme trochou vody a dusíme přiklopené 30 minut.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept