Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Jehněčí játra 5 1
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 19336
Kategorie: Maso

Ingredience

160 g Cibule
500 g Játra jehněčí
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
300 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř cayenský
6 g Petržel - nať
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 336 kcal
Kilojoule 1 405kJ
5% Sacharidy 17 g
22% Tuky 17 g
7% Sodík 148 mg
49% Bílkoviny 28 g
Jehněčí játra

Jehněčí játra postup přípravy receptu:

1

Játra dobře opláchneme, odblaníme, nakrájíme na plátky a lehce naklepeme.

2

Poté obalíme v mouce a osmažíme na oleji. Osmažená játra osolíme a opepříme cayenským pepřem.

3

Servírujeme posypané smaženou cibulkou a nasekanou petrželí.

Poznámka

Jako příloha jsou vhodné hranolky.

Komentáře a hodnocení

 
parakjan@seznam.cz
Jehněčí játra
Skvělý,rychlý a jednoduchý recept.To že to blink jsou játra jehněčí není vůbec poznat .

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept