Jednoduchý recept

Bílé fazole s hovězím masem

  • Turecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 19337

Ingredience

160 g Cibule
300 g Fazole bílé
250 g Hovězí maso zadní
1 špetka Pepř cayenský
160 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
30 g Tuk rostlinný
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 397 kcal
Kilojoule 1 660kJ
14% Sacharidy 51 g
11% Tuky 9 g
15% Sodík 291 mg
56% Bílkoviny 32 g

Bílé fazole s hovězím masem postup přípravy receptu:

1

Přes noc namočené bílé fazole povaříme cca 30 minut. Poté vodu slijeme.

2

Maso pokrájíme na kostky a osmažíme na rozpáleném tuku s cibulkou. Necháme dusit 20 minut pod pokličkou.

3

K dušenému masu přidáme rajčata a fazole, opepříme a podlijeme vodou podle potřeby. Uvařenou směs dosolíme dle chuti.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept