Jednoduchý recept

Hovězí maso v rajčatové omáčce

  • Turecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 19338

Ingredience

160 g Cibule
500 g Hovězí kližka
160 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
40 g Tuk
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 288 kcal
Kilojoule 1 205kJ
2% Sacharidy 7 g
23% Tuky 18 g
11% Sodík 217 mg
49% Bílkoviny 28 g

Hovězí maso v rajčatové omáčce postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky a osmažíme zprudka na rozpáleném tuku. Poté ho vyjmeme a na pánvi osmahneme cibulku, ke které přidáme pokrájená rajčata. Osolíme a necháme dusit.

2

K rajčatům přidáme maso, podlijeme vodou a dusíme doměkka.

Poznámka

Vhodnou přílohou je rýže nebo bramborová kaše.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept