Jogurt s vejcem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Jogurt s vejcem
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | Urbanová Urbanová |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (16%) |
ID receptu: | 19355 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
200 g | Jogurt nízkotučný |
1 hrst | Pažitka |
1 špetka | Sůl |
4 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
12% Kalorie 235 kcal
Kilojoule 983kJ
2% Sacharidy 9 g
18% Tuky 13 g
17% Sodík 349 mg
36% Bílkoviny 20 g
Uhlovodany | 9g |
---|---|
Cholesterol | 496,7mg |
Draslík | 448,7mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 12,4mg |
Vitamín E | 1,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Jogurt nízkotučný, Pažitka, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.