Jednoduchý recept

Maďarský guláš

  • Maďarsko
Palec nahoru
2
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 2 Maďarský guláš 5 1
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 194
Kategorie: Maso

Ingredience

15 g Česnek
300 g Cibule
750 g Hovězí maso přední
1 g Majoránka
20 g Paprika mletá sladká
330 g Paprikové lusky čerstvé
1 g Pepř černý mletý
30 g Sůl
150 g Tuk
600 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 281 kcal
Kilojoule 1 175kJ
2% Sacharidy 7 g
28% Tuky 21 g
62% Sodík 1 g
29% Bílkoviny 17 g
  • Maďarský guláš
  • Maďarský guláš
  • 1
  • Maďarský guláš
  • 2
  • Vložit obrázek

Maďarský guláš postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso opláchneme a nakrájíme na kousky po 25g.

2

Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky, osmahneme ji na tuku, přidáme mletou papriku a krátce zpěníme. Do tohoto základu přidáme nakrájené maso a vše podusíme. Podlijeme vodou, osolíme, přidáme pepř, utřený česnek a pod poklicí dusíme.

3

V polovině dušení přidáme očištěné, opláchnuté a na kolečka nakrájené papriky, podušené na zbylém tuku a majoránku.

4

Guláš podusíme doměkka.

Poznámka

Hovězí maso přední: nebo kližka

Komentáře a hodnocení

 
zetast@seznam.cz
Maďarský guláš
Do maďarského guláše nepatří majoránka
 
jaroslavkratas@post.cz
Maďarský guláš
Budu ho teprve vařit neb vypadá skvěle.
 
kratas
Uživatel uvařil tento recept
Guláš je dobrý jsem spokojen

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
2
Palec dolu
0
5
Ověřený recept