Bulgur se zeleninou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
8 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
17 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nasypeme bulgur, zalijeme vodou (polovina dávky) a vaříme 20 minut. Přes sítko scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Do jiného hrnce nasypeme hrášek, kukuřici a na kostičky nakrájenou červenou papriku. Zalijeme vodou a přivedeme k varu. Vaříme 10 minut. Scedíme a necháme okapat.
  • 3
    Na pánvi si rozpálíme olivový olej. Jemně nakrájenou cibuli a česnek na oleji zpěníme. Přidáme zeleninu a krátce orestujeme. Bulgur ze sítka překlopíme na pánev, podlijeme trochou vývaru ze zeleniny a dusíme 5 minut. Zakapeme sojovou omáčkou a podle chuti osolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 2. 8. 2019
Bulgur se zeleninou
Už teď vím, že to bude skvělé a zdravé 😉