Jednoduchý recept

Mrkvový salát s kedlubnou a rozmarýnem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 19601

Ingredience

1 kávová lžička Balsamico ocet
150 g Kedlubna
200 g Mrkev kořen
2 kávová lžička Olej olivový extra panenský
2 kávová lžička Ořechy vlašské
1 polévková lžíce Petržel kudrnka
0,5 kávová lžička Rozmarýn sušený
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 84 kcal
Kilojoule 351kJ
2% Sacharidy 9 g
210% Tuky 158 g
8% Sodík 164 mg
3% Bílkoviny 2 g

Mrkvový salát s kedlubnou a rozmarýnem postup přípravy receptu:

1

Mrkev a kedlubnu nastrouháme na jemném struhadle. Vložíme

2

do mísy, promícháme, zakapeme octem a osolíme. Přimícháme drobně posekanou petrželovou nať. Salát posypeme sušeným rozmarýnem a pokapeme panenským olejem.

3

Porce salátu můžeme ozdobit drcenými vlašskými ořechy.

4

Podáváme vychlazené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept